Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Souhlas, je potřeba se připravit na válku. Nespoléhat na NATO protože tato válka bude hybridní a s ní s NATO nebude vědět rady. Isnpirace Izraelem je zcela správná.

1 0
možnosti
Foto

K Polákům: Věc se má prostě. V Polsku vládnou Tuskovi liberálové a ti budou v říjnových volbách rozdrceni. Proto Tusk zdrhl zavčas do čela EU a proto dnes polská vláda zradila naši společnou věc - aby si její členové na poslední chvíli zajistili vděk a teplá místečka v Bruselu. Není to ani tak o Polácích, jako o extrémní korupci a uplácení klíčových osob, na níž Brusel postavil svoji existenci...

2 0
možnosti
Foto

Je základní otázkou, zda kdyby byl dodržen Plán OSN pro Palestinu z r. 1948 ze strany Izraelců, a tedy ti uprchlí Palestinci dostali právo na návrat do svých domovů a Stát Izrael by se fungoval toliko v těch hranicích, které mu vymezoval Plán, zda by vůbec současná situace s uprchlíky vůbec vznikla?

Nepříhlíhlížím k dalším faktorům, kolonialismus atd.

0 7
možnosti
LH

Pane Řezníku, tak ten plán jaksi narušili Arabové několika agresivními válkami, jenž měli za cíl úplné zničení státu Izrael a vyhlazení židovské populace, jak sami útočníci deklarovali, že?

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS