Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když nám nyní členové skupiny Ztohoven (včetně stanoviska soudu) názorně předvedli, že lézt po střeše pražského Hradu a vyvěšovat tam s trenkami třeba i bomby, není v tomto státě trestným činem (místo toho, aby Hradní stráž tyto "trenkověšce" ze střechy Hradu ihned a bez vyzvání nekompromisně sestřelila!!) - dostali militantní islamisté v Česku celkem jasný signál, že zde nyní budou mít celkem snadnou pozici.

0 1
možnosti

Problém je v tom, že muslimové mají ideologii (nebo víru nebo jak to nazveme), za kterou jsou ochotni bojovat a položit život. My vyznáváme různé ideologie, převažuje ideologie konzumu, velmi málo lidí je však ochoto něco obětovat. Ochota přinášet oběti byla u nás naposledy asi ve středověku. Dnes to však většinou zesměšňujeme. Například křížové výpravy líčíme jako výpravy fanatiků podnícené takovou malicherností, jako že muslimové obsadili Svatou zemi (či Boží hrob). To, že šlo převážně o křesťanské oblasti, dříve než to obsadili muslimové, se většinou neuvádí. Následkem toho většina lidí neví, že dnešní Irák, dříve Persie, byl před tím křesťanský. Persie prohlásila křesťanství za státní náboženství o chlup dříve než Římská říše. V době křížových výprav tam byla křesťanů asi polovina. Na konci vlády Sádama Husajna jich tam bylo možné milion, dnes jsou jich tam nepatrné zbytky. Dnešní Turecko byla ve středověku Byzantská říše, křesťanská. Před První světovou válkou tam ještě měli křesťané významný podíl. Po genocidě Arménů a po vyhnání asi 3 milionů Řeků tam jich zůstalo velmi málo.

1 0
možnosti

Díky za skvělý odkaz a video. Rozesílám dál.  Karma R^

6 0
možnosti

Aby se to mohli dozvědět i další soudruzi.

2 4
možnosti
Foto

Tak ve Francii i ve Velké Británii má přistěhovalectví své historické kořeny. Obě země byly též koloniálními velmocemi a z jejich bývalých kolonií se také přistěhovalci hlavně rekrutovali.

1 0
možnosti

J70a17r67a 66R17a39n46k

17. 10. 2015 5:17

Nepomohl by nejaky hradni mluvci, ktery by mu psal, co ma rikat, aby se do sveta neposilalo tolik preslapu stareho pana, zacina to byt skutecne trapne a zase nas zaradi nekam za KarabachRv Ten Ovcacek to ma jako na dozivoti si pak vymyslet, co TO vlastne chtelo rici?

3 17
možnosti
Foto

Vo co go? On nějaký řezník páchá nepristojnosti?

0 0
možnosti

Zemanovi seslalo uprchlíky samo nebe. Jinak by svou voličskou základnu neměl čím oslovit, že ano Hodíku?;-D

9 10
možnosti

...... ;-D nóóó a mutti ty uprchlíky seslalo samo peklo,- nyčko devoto, kdo z nich je na tom sluníčkově líp V?!?

5 2
možnosti

Prezident má v mnohém pravdu, jen bych od státníka očekával uvažování v současné realitě, kdy se zvyšování "multi" nevyhneme, i kdybychom vystoupili z EU a obnovili železnou oponu. "Prostě" svět je takový, vyvíjí se, bílá Němka rodí jedno bílé dítě atd.

2 0
možnosti

J21a93r94a 52R97a94n12k

17. 10. 2015 5:23

Napsal jste to temer normalne, pane Kuchto. Nekdo uz by tomuto starci mel rici, ze zijeme ve 3. tisicileti, cely svet se meni, verim, ze i Tesla by se zachoval docela normalne, protoze vedel, ze vse se bude vyvijet dal. Pokud nektere oblasti v Africe nedavaji moznost svym obyvatelum (rekneme Masai, byli vzdy Nomadi....sucho, skot vymrel.... tak jdou nekam pesky), pokud zde nekdo ovlada jazyk zkuste si dat na google "The lost boys of Sudan", muzete si to stahnout a klidne mi sem nasekejte minusy, mne na nich nezalezi, chci si zachovat svoji lidskost a kdyz jsem cetla clanek o africkych detech drzenych na Kosu ve vezeni, stydela jsem se....za lidi, jako nekteri zde.

4 5
možnosti

naši kolaboranti: 1939 - Emanuel Moravec, 1968 - Vasil Biľak, 2015 - Jiří Dientsbier

12 3
možnosti
Foto

Pravdivé zamyšlení, milý autore, dávám karmu. Možná bych doplnila, že dnes již mnoho našich občanů cestuje do zemí, kde se s lidmi, kteří vyznávají islám, opakovaně setkávají. Vidí jejich zvyklosti a způsob života na vlastní oči - čímž si rozšiřují svůj pohled a názor. Mnozí již žijí již dnes mezi námi - nejde o neznámé.. naopak.. Lidé si dobře uvědomují, o co tu ve skutečnosti jde...

15 7
možnosti

K39a23r95e61l 83M58a25s87e25k

17. 10. 2015 10:26

Ano, já jsem navštívil zem, kde jsem se opakovaně setkával s lidmi, kteří vyznávají islám a ti byli tak skromní, přívětiví a milí, že jsem se tam ještě dvakrát vrátil. Bylo to Maroko.

1 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3378x
Evropan, příslušník "Západní civilizace", konzervativec. Myslím, že je na čase ptát se: "Quo Vadis, Europa?"

Seznam rubrik