Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Prezident má v mnohém pravdu, jen bych od státníka očekával uvažování v současné realitě, kdy se zvyšování "multi" nevyhneme, i kdybychom vystoupili z EU a obnovili železnou oponu. "Prostě" svět je takový, vyvíjí se, bílá Němka rodí jedno bílé dítě atd.

2 0
možnosti
JR

J73a42r81a 58R32a98n91k

17. 10. 2015 5:23

Napsal jste to temer normalne, pane Kuchto. Nekdo uz by tomuto starci mel rici, ze zijeme ve 3. tisicileti, cely svet se meni, verim, ze i Tesla by se zachoval docela normalne, protoze vedel, ze vse se bude vyvijet dal. Pokud nektere oblasti v Africe nedavaji moznost svym obyvatelum (rekneme Masai, byli vzdy Nomadi....sucho, skot vymrel.... tak jdou nekam pesky), pokud zde nekdo ovlada jazyk zkuste si dat na google "The lost boys of Sudan", muzete si to stahnout a klidne mi sem nasekejte minusy, mne na nich nezalezi, chci si zachovat svoji lidskost a kdyz jsem cetla clanek o africkych detech drzenych na Kosu ve vezeni, stydela jsem se....za lidi, jako nekteri zde.

4 5
možnosti
FS

Pane Ranku a nebo paní Rank (co jste vlastně zač)Ten stařec je prezident,aůe Vy jste jenom obyčejný vzteklý člověk,který ani neví,co se v Česku opravdu děje.

7 4
možnosti
VK

Pane, nebo paní Salajko, vy jste jenom obyčejný , nebo obyčejná minusačka, nebo minusák.8-o

5 5
možnosti
Foto

Ano, svět se mění. Ale záleží i na nás, jakým směrem se bude vyvíjet dále. Ještě mě nikdo nepřesvědčil, že uprchlíci mohou pro nás být přínosem. A nevidím nejmenší důvod, abych se dobrovolně podílel na zhoršení životní úrovně a podmínek pro život vůbec. Každý se snaží předat dětem to nejlepší a dělání opaku je proti zdravému rozumu.

2 1
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3378x
Evropan, příslušník "Západní civilizace", konzervativec. Myslím, že je na čase ptát se: "Quo Vadis, Europa?"

Seznam rubrik