Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Přátelé nezlobte se na mě, ale toto už je skutečně přes čáru. Ano, já pracuji na dosti zodpovědné funkci na úseku obyvatelstva před živelnými a jinými možnými pohromami. Tuto profesi vykonávám v souladu se svým nejlepším vědomím a svědomým. Absolutně nechápu, jak si někteří na základě několika málo vygooglených informací mohou dovolit mě takto osočovat a vykřikovat, že bych měl být vyhozen apod. Mám za sebou jedenáct let praxe a pomohli jsme s kolegy z dalších složek IZS velkému množství lidí. Tímto končím svoje reakce na toto téma. A popravdě řečeno jsem trošku znechucen. Hezký den všem.

5 0
možnosti
RM

R49o42m53a34n 11M92á80c14a

19. 10. 2015 6:37

vzdyt ja Vam to preji a preji Vam hodne uspechu... ja nic takoveho nevykrikoval a nesouhlasim s tim, ze byste mel byt vyhozen, pokud danou praci zastavate dobre... jen mi to prijde zvlastni, co zde pri sve profesi pisete za clanky... neminim to, ze chovate sympatie k rusku ci vas postoj v ramci uprchlicke krize... jen mi proste prijde, ze vyvolavate strach a paniku, kdyz pisete takove clanky... nemam problem s opacnym nazorem, nez mam ja... 

predstavte si, ze by napr. do kralup prisli nejaci uprchlici/migranti nebo nazveme je, jak chceme... a vy byste jako pracovnik krizoveho rizeni na radnici vylepil ceduli, ze vypukla valka a dal tam obrazek s obesenci... myslite si, ze je to ok??? nechci Vam nic vnucovat, ale zkuste se prosim nad tim zamyslet... a internet je uplne stejny jako ta nastenka na radnici...

hezky den a pozitivni mysl... ne jen tu apokalyptickou

1 4
možnosti
JR

J87a97r48a 82R97a41n95k

19. 10. 2015 5:02

Ja uz Vas ctunnejakou chvili, ale mam pocit, ze jste neco jako Konvicka, jen o neco pohlednejsi a v kratkych clancich se umite lepe vyjadrovat nez onen "docent" - pripomina mi trochu ty rychle sovetske vysoke skoly. Zijete, nebo zil jste ve Svycarsku? Ja ano a mam i obcanstvi.

0 5
možnosti
RM

R77o29m70a42n 65M72á94c37a

18. 10. 2015 23:44

Lukasi, vsiml jsem si, ze pracujete na meste jako pracovnik pro oblast krizoveho rizeni a ze mate vzdelani na TRIVIS... zajimal by me Vas pohled, zda takovy pracovnik, pokud nastane nejaka situace, kde jsou ohrozeny osoby, tak jeho postupem cinnosti je vyvolavat strach a paniku? ci jeho role je spise opacna a mel by te panice a strachu zabranit?

Z Vasich predchozich clanku a z tohoto, ktery ma nadpis "

Švýcarská vláda: Evropská unie bude brzy zničena válkou", mi spise vychazi, ze strach a paniku vyvolavate...

dekuji za osvetleni a vse nejlepsi k svatku... s tim obrazkem to neberte nejak osobne, ale myslim, ze podobne fotky na titulni stranu opravdu nepatri... verim, ze mate aspon kapku sebereflexe to pripustit...

1 6
možnosti
Foto

Pane Máca, Vy máte přístup k osobním údajům blogerů? Tak to už jsme skutečně až tak daleko? Resp. tak blízko k totalitě, proti které Vy tak ,,srdnatě bojujete". 8-o Ale plamenné, bojové až poplašné zprávě se rovnající nadpisy u ,,některých" jiných jsou vyhovující? A komu?!!Mám čekat na vysvětlení, jako Vy od autora?Asi těžko, že.Jen doufám, že tento příspěvek neunikne, či dokonce nebude smazán. I když by mě to až tak nepřekvapilo!Ale ujišt´uji Vás, že jsem si mnohé a bezpečně uložil. O mé, a doufám, že nejen mé paměti ani nemluvě. A kdybyste nevěděl proč, tak toliko z tohoto důvodu[>-]!

4 1
možnosti
Foto

Kolaps zřejmě nastane, ale příčinou nebudou imigranti, ale všežravé vlády a jejich produkce policejních zákonů.  I když ti uprchlíci jim možná umožní přijmout nějaké totalitní zákony na špehování, zavírání a možná i popravy, takže nějaký čas by jim to mohlo získat.

0 1
možnosti
ZH

Tak jsem kouknul na zadání toho cvičení, a musím konstatovat že jste lhář a manipulátor. Rv

2 6
možnosti
LH

Ano jistě. Všechno je v pořádku, do Evropy proudí davy inženýrů a lékařů, všichni budeme nesmírně obohaceni. A kdo říká něco jiného je xenofob, nácek, popř. bolševik a putinovec. Děkuji za váš názor, na shledanou. ;-)

10 3
možnosti
KC

To je blbost, na Titaniku se tancuje. Voda se sice do lodi hrne jak běženci ze Sýrie, ale frau Merkel to má pod palcem, jí můžete věřit.

11 2
možnosti
Foto

Xenofobní Švýcarsko. Že by také měli 40 let komunismu? Co na to vědci?

15 2
možnosti
JR

J10a83r39a 21R79a57n63k

19. 10. 2015 5:23

Proboha, Coufale, zkuste nekam vycestovat, naucit se nejaky jazyk a pak diskutujte.

0 4
možnosti
VV

Pane boze, zu i Svycarsko do tech vasich blabolu zamotate. Vite aspon jak se jmenuje jejich hlavni mesto?

6 14
možnosti
PF

Karma +

Takhle nějak by se měla zachovat každá rozumná vláda i lid, kteří vidí dále než do zítřejšího dne. Smírné řešení Evropského problému nenalézám.

·

Jen nevím, jak dlouho takovéto "nepohodlné" články vydrží. Odpoledne např. "demokraticky" zmizel blog pana Miroslava Grünera, aniž by bylo vysvětleno proč. Nestihl jsem jej přečíst, takže nevím nic o jeho kvalitách a pravdivosti, ale domnívám se, že by téměř každý měl mít právo se svobodně vyjádřit.

15 1
možnosti
RM

R45o58m46a96n 66M28á21c26a

18. 10. 2015 21:00

zajimave... tak obrazek s obesenci autorovi smaznou, tak ke clanku o Svycarsku da autor nejake islamisty se samopaly...

3 5
možnosti
Foto

A jak Vy víte, že autorovi byl obrázek ,,smáznut", he?8-o Vaše ,,práce"?Nelze vyloučit, ba i cos vypovídající by o ,,komsi" by bylo, žeRv

6 4
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3378x
Evropan, příslušník "Západní civilizace", konzervativec. Myslím, že je na čase ptát se: "Quo Vadis, Europa?"

Seznam rubrik