Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Napsal jsem, že soudruh Máca bude podle všeho pěknej hajzl a bylo mi to smazáno, směl bych vědět proč? Osoba, která udává a donáší na ostatní jiné označení ani nezaslouží. Jestli se ti, Máca, něco nelíbí, můžeš podat trestní oznámení u PČR, jenže ono najít v tom, co tu blogeři píšou, nějakou skutkovou podstatu trestného činu bude asi pořádnej problém, s tím tě každej vyšetřovatel pošle do zádele. Takže nezbývá než škodit a udávat, kde to jen jde,co?

3 0
možnosti
JC

OSVĚTA natvrdo a v přímém přenosu ...:-/Rv

1 0
možnosti
LH

Já děkuji prozřetelnosti, že v naší zemi máme svobodu slova a demokracii. I když není všechno ideální, tak díky i za to. Obávám se, že kdyby "hate free demokraté" v čele s udavačem, paní z Kanady a spol. měli tu možnost, prostě mě nechají zavřít a hotovo. Jak říkával generalisimus Stalin: "Není člověk, není problém."

3 0
možnosti
RM

R47o95m13a33n 28M92á42c43a

31. 10. 2015 10:19

nikdo Vas zavirat nechce, nikdo nechce, abyste ztratil zamestnani... problem je jen v tom, ze pisete vylhana tvrzeni na nebezpecne tema, ktera sirite ve verejnem prostoru

0 5
možnosti
JR

J28a64r85a 20R86a45n77k

31. 10. 2015 5:19

Jsem nad Vasi fotografii a blogy v nesmirnych rozpacich, na fotografii vypadate jako sportovec, kluk pro kazdou psinu....na blogu jste to, kvuli cemu mne rodice v 68. i s babickou a psem odvezliRv

1 3
možnosti
JC

Pletete se. Pan Hodík nedělá u hospodářské kriminálky.

3 1
možnosti
JP

Dát odznak hate free na Lenina - to Vám asi opravdu hrabe nebo jste placený propagandista. V  současné době se neřeší přínos nebo hrozba imigrantů, ale humanitární pomoc v krizové situaci.

1 9
možnosti
PS

Právě stím leninem to sedí. Demagogie bolševická obdobná té muslimské.

7 0
možnosti
PB

.... jedu mimo diskurz Máca-autor (pro přehled),- je mi líto pane Máca, však pokud jste došel tak daleko jak autor blogu tvrdí, pak jste se sám diskvalifikoval z účasti na seriozní diskusi pod jakýmkoliv blogem, který Vám názorově "nesedí". Ladit noty s příznivci Vašeho názorového proudu nikdo nenapadá, toto právo Vám nikdo neupírá a nikdo nemá zájem na tom, aby se snížil k ubohému "práskání" s cílem uměle a účelově diskreditovat Vaši osobu. Pokud jste klesl na roveň obskurních jedinců, kteří nejsou schopni oponovat argumenty a k prosazení svých "správných"  názorů volíte níže popsané nedůstojné metody, pak jste se sám zařadil do kategorie, nezajímavých - nerespektovaných - omezených hlupáků. V případě stížnosti mému zaměstnavateli doporučuji navštívit nejbližší Správu sociálního zabezpečení !  ................... pro autora R^ !

10 1
možnosti
JC
RM

R53o70m70a31n 59M98á87c52a

30. 10. 2015 19:53

Ano, ti, kteri nedodrzuji zakony a jsou problemovi a predstavuji bezpecnostni riziko, by meli byt neodkladne navraceni... nesouhlasim vsak s pausalizaci a s terminy invazni armady a zotroceni.

"Švédsko se díky své sociální multikulturní politice podle zprávy OSN dostane za několik málo let na úroveň zemí třetí světa."

Prosim autora o odkaz na onu zminenou zpravu OSN, kde se tvrdi, ze se Svedsko za nekolik malo let dostane na uroven zemi tretiho sveta... dekuji

2 11
možnosti
LH

Takže pane Máco, asi tolik vám řeknu. Tady máte odkaz http://1url.cz/18ek a víc, pokud vás můžu požádat, na můj blog nepište. Protože z lidí, jako jste vy, je mi špatně. Informace pro ty, co nevědí - pan Máca, se mě pokoušel zdiskreditovat v mém zaměstnání, resp. mě udal zaměstnavateli pro mé názory, s nimiž nesouhlasí. A pane Máco, stále platí, že jakkoliv se opět pokusíte podnikat cokoliv proti mě, jsem připraven to řešit příslušnými právními kroky. Ty zprávy, co jste posílal do mého zaměstnání jsou zadokumentovány a já se s vámi mile rád uvidím před samosoudcem.

9 0
možnosti
ZB

Jestli jste si nevšiml,k nám se žádní migranti nehrnou.To Vás musí dost urážet,to už jsme na tom tak špatně,že nás nikdo nechce ani zotročit...;-)

2 12
možnosti
JC

Zatím, pane Bárto, zatím ... Vy nesledujete dění, třeba v Německu? Tam už to vře a otevřené náruče se zavírají. Kam myslíte, že se budou rozlézat? Buďte alespoň trošku nohama na zemi, člověče ...

7 1
možnosti
JC

Aj aj aj, tak tohle se opět nebude líbit a budete podroben "OSVĚTĚ":-/

Ale já osobně si myslím, že se o tom má psát a doufám, Lukáši, že tentokrát to ustojíte stejně, jako vždy. R^

4 1
možnosti
BL

Strucne,  uderne, krute pravdive.. a hlavne desive znepokojujici. Tocime se v kruzich, piseme blogy, reagujeme rozhorcene v komentarich, piseme ci podepisujeme petice, demonstrujeme, podavame trestni oznameni ( A.Merkel), ale ocividne nejsme schopni zbavit se tech zradcu z vlastnich rad, kteri - at jiz z jakycholiv duvodu- tuto invazi primitivismu a nasili podporuji a uspesne prosazuji.

Je nad slunce jasne, ze je nutny zcela nekompromisni pristup, takovy, jaky nema

v povalecne Evrope obdoby. Ani tato situace nema totiz srovnani. Hrajeme zcela o vsechno a je strasidelne, ze to nekdo nevidi, nebo nechce videt. Velmi se obavam, ze nas ceka neprehledna valka v ulicich mest, teror, tsunami nasili.. Nejednotni zcela jiste podlehneme.Rv

2 0
možnosti

Jenže tady nejde o to _zbavit_ se špatných politiků, to by bylo relativně snadné; problém je v tom, abychom měli někoho na jejich místo. To znamená, že je třeba se angažovat v politice a vybudovat politické strany, které se budou chovat jinak než ty stávající parlamentární strany.

2 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3378x
Evropan, příslušník "Západní civilizace", konzervativec. Myslím, že je na čase ptát se: "Quo Vadis, Europa?"

Seznam rubrik