Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dávám návistníkům z Hejlfrí rok, maximálně dva.

0 0
možnosti

...to je ovšem přesně o rok nebo dva více, než by měli mít k dispozici...

0 0
možnosti

Bolševici to zkrátka mají v genech, v 50 tých letech vyhazovali z práce, kradli, znárodňovali a ničili lidské existence, po r. 1968 zase vyhazovali z práce a ničili lidské existence a chtějí to dělat i dneska, vzpomeňme na Bátoru,  který měl nesprávný názor na průvod homosexuálů a na husákovsko- bolševickou  petici  soudruhů z vědecké rady UK ministru školství aby toho ošklivého Bátoru vyhodil z práce.   A nezapomeňme že "demokrat" kníže pán s Kalouskem tady asistovali a tleskali. Rv

Tuhle bolševickou partu zkrátka ani demokracie jiné kousky nenaučí, proto oni mají tu úúžasnou náklonnost k dnešním ilegálním mohamedánským osadníkům,  kteří táhnou napříč Evropou, ti také nechápou, že demokracie není "jen já mám práva". Zkrátka vrána k vráně sedá. Rv

2 1
možnosti
Foto

Dosáhli svého, pokud to opravdu vzdáváte.

5 0
možnosti
Foto

Držím palec, ať vás ti multikulturní socialisti nesemelou. (Mohl bych napsat klidně multikulti fašisti, mají k nim totiž blíž než jejich oponenti, které za ně přitom tak rádi označují......ale to slovo už je tak vyčpělé, že ztratilo reálný význam, tak ho nepoužijá....je z něho jen dehonestující pokřik typu "vole, krávo")R^

6 0
možnosti
Foto

A ještě k těm principům.   Je tam obrázek, že se muslimům nelíbí demokracie.  Mě se také nelíbí a muslim nejsem.

0 0
možnosti

Pane Hodíku, váš problém je, že trpíte nadměrnou agresivitou. Což potvrzují i vaše příspěvky v diskusích. Rozhodně nejsem zastáncem nějakého udávání, ale pokud pracujete u ozbrojených složek, tak je to skutečně vážný problém. Pokud máte zbrojní průkaz, měl by vám být odebrán.

4 23
možnosti

Vy tady píšete něco o aresivitě?

10 3
možnosti

Návistnické partičky Hejtfriťáků a ziskových organizacích jsou novodobí fašisté (svazek) nikým volených pazdrátů, kteří si přisvojují něco co jim nepatří. IVČRN

13 0
možnosti

Chápu Vaše rozhodnutí. Reálný život má přednost. Důvody, které uvádíte (přitahování nevhodné mediální pozornosti ke svému pracovišti apod), jsou závažné.

Dost často se tady vyskytují dehonestující příspěvky na adresu blogera Hermánka. Nevím o něm vůbec nic, ale nyní mi přichází na mysl, jestli se ten člověk vůbec někdy dopustil takových podlostí jako sluncata typu RM a spol. A těmhle jistá paní Jaroslava z Kanady vždy jen a jen plusovala.

Tak ať se Vám v práci daří, v hlavě to máte srovnané dobře, Vás už nezmatou;-)R^R^VR^R^

17 2
možnosti

Milá paní, nevím jakých podlostí se dopustil ten vámi jmenovaný pán. Mně stačí, jak se prezentuje na svém blogu. Tady je ukázka:

 

„Spolupráci se všemi možnými odděleními tajné služby podepisovali lidé průřezem všech myslitelných povolání a z velké většiny podepsali proto, že z toho měli určitý prospěch.“. Ano, to je naprostá pravda, bez nějakého prospěchu by to podepsal snad jen blbec. Ale, co je na tom špatného?"

(http://jirihermanek.blog.idnes.cz/c/415072/I-spolupraci-s-StB-lze-videt-z-nekolika-uhlu.html)   Rv:-/

1 1
možnosti

Takže pane Máco, teď mě dobře poslouchejte, ještě jednou tady napíšete, že šířím poplašnou zprávu, tak si zítra ráno vezmu v práci volno, zavolám právníka a ještě dopoledne sedím na obvodním oddělení policie a podávám na Vás trestní oznámení podle § 184, odst. 2 TZ. OČTŘ si vyžádá Vaše nacionále, já jim předám Vaši zprávu z FB a odkazy na tyto diskuze a budeme se bavit úplně jinak. A věřte tomu, že v dobrém na mě vzpomínat nebudete.

11 2
možnosti

To stejné platí, pokud byste chtěl případně posílat něco dalšího v papírové formě, jako někdo jiný, nebo by to dělal nějaký Váš známý. Kamerové systémy a místa odeslání dělají divy. Takže Vám hodně dobře radím, abyste se uklidnil.

6 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS