Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TM

Jestli vas v Cesku to nevim, ale nas zijici v Nemecku urcite :-(...

7 0
možnosti
JC

Tak to Vám není opravdu co závidět. Tady to ještě není nijak hrozné, ale ...:-/

4 0
možnosti
JC

Vám R^ za odvahu, nebojácnost napsat sem takový blog!

Věřím a doufám, že tady zůstane. A pro některé - NE, není tohle žádné rozsévání strachu, paniky, není to nenávist. Je to pravda, skutečnost a pokud si jí neřekneme na rovinu a nebudeme se alespoň verbálně (zatím) bránit, dopadneme špatně.Rv:-/

23 1
možnosti
Foto

A až tady u nás přepadnou Vás, co budete dělat?

7 0
možnosti
LH

Asi vám zavolám ;-)

3 1
možnosti
JS

Stop xenofobii Rv

1 32
možnosti
LH

Tak to je fór na nástěnku ;-D

26 0
možnosti
PV

Odporna fasizujici xenofobko :) ode me rozhodne karma (jestli Vas tedy neurazi, ze je od jineho odporneho fasizujiciho xenofoba)...

13 0
možnosti
JM

Přesto, že naši pisálkové nám o Švédsku nic neřeknou, dá se udělat obrázek o tamních pachatelích trestné činnosti. 

http://www.swedensmostwanted.se/

Až na výjimky samý typický "Švéd". ;-D

39 0
možnosti
JP

J65a27n 42P51a52l20l96a82s

25. 10. 2015 20:09

Tenhle odkaz jsem nabídl Mistru R. Polickému. Až dorazí, tak Vám to jistě vysvětlí.

7 0
možnosti
MO

Švédsko - odstrašující příklad. U moci sebedestruktivní levice. Konec svobody slova - zákaz kritizovat imigranty (ale i homosexuály feminismus atd.) Bohužel Švédové zřejmě došli nejdál v destrukci staré dobré konzervativní evropské společnosti.

51 0
možnosti

Britsti konzervativci muslimy co vim take podporuji, takze se obavam, ze multikulti se neda hodit pouze na levici, ac si ne tom chce ocividne nekdo prihrat politickou polivcicku, aby asi zaroven pred muslimy ochranene mistni obcany mohl sdirat v praci za ubohych podminek a mezd. Navic kdyz imigraci a islam podporuji svetove - soukrome elity, co jim patri i media ... . To asi levicaci uz vubec nebudou. Slusne socialni podminky pro obcany statu a slusna minimalni mzda opravdu s multikulti pomatenim vubec nesouvisi ac jej mohou hlasat nekteri zaroven. Komuniste,k terebychom mohli nazvat extremni levici byli vlastenecti, nacionaliste, v podstatne zadna imigrace u nas za nich neexistovala, takze bych spis prisne oddeloval multikulti priznivce jak u levice tak i pravice od zbytku jejich spektra.

1 0
možnosti
SB

Je to hrůza, ale věřím, že tomu tak je.

Autorovi a článku dávám karmu.

35 1
možnosti
Foto

Co k tomu říct? :-(

Přijatí imigranti, kteří se pak sdružují do gangů šikanujících a přepadávajících domácí obyvatele, jsou zákonitým jevem. Většinou totiž nepracují a ani pracovat absolutně nemají zájem, pobírají pohodové dávky, nemají žádné starosti o zabezpečení vlastního života, žijí si jako v bavlnce a nudí se. A když se k tomu přidá jejich v průměru nižší IQ a muslimská nadřazená a nenávistná ideologie, pak výsledek takový, jaký je.

Problém vidím v současné mladé a zženštilé generaci "Evropanů", která si skutečně něco takového v podstatě dobrovolně nechává líbit, protože se neumí bránit. Někteří své imigrantské šikanéry dokonce mají i tendenci "omlouvat" a tím se sami pro ně stávají ještě více opovržení hodnými. 

Článek má pravdu a dávám karmu. R^

80 0
možnosti
PD

Článek cituje jiný článek, téměř 10 let starý. Ten citovaný článek navíc provádí naprosto zběsilou logickou ekvilibristiku, kdy od pouličního kapsářství (které - kupodivu - i u nás provádějí už desítky let pouliční gangy dobře sehraných týpků) náhle přechází na téma znásilnění (s argumentem "za posledních více než 20 let se počet znásilnění zečtyřnásobil", [aniž by férově dodal, že za posledních dvacet let se ve Švédsku za znásilnění začalo označovat kde co, včetně například (a) žena byla opilá, (b) ráno si to rozmyslela, (c) neprožila orgasmus...]...

... Je to klasický příklad nesmyslné extrapolace: Najdeme jednu problematickou čtvrť jednoho města, popíšeme, jaké velké problémy v ní jsou, a následně uděláme trojčlenkou přepočet na celou zemi a dojdeme k závěru, že v 10 milionovém Česku je ročně znásilněno 20 milionů žen a zabito 40 milionů důchodců...

Jediná věc, ve které má ten citovaný článek pravdu, je návrh jednoho ze Švédských politiků či úředníků, že jediným receptem proti postupnému zvlčení, je práce, a že pokud bude zapotřebí kvůli jejich zaměstnání rozvolnit pracovní zákony, tak to holt budou muset udělat.

A teď, kvízová otázka: Kolik hlasů dostane ve volbách v Česku politická strana, která navrhne, aby se snížila minimální mzda na polovinu, aby se sociální dávky snížily na polovinu? Protože to by nepochybně prudce zvýšilo zaměstnanost a vytvořilo mnoho nových pracovních míst (některé prácovní pozice se nevyplatí vytvářet, pokud musíte pracovníkům platit 50+ Kč za hodinu, ale za 25 by to už smysl mělo)

? Co myslíte - dostane taková strana alespoň 5%? Kdepak, vy to zase všichni hodíte "těm, co to s vámi myslí dobře". No tak se pak nedivte.

0 3
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3378x
Evropan, příslušník "Západní civilizace", konzervativec. Myslím, že je na čase ptát se: "Quo Vadis, Europa?"

Seznam rubrik