Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Pokud má váš zaměstnavatel alespoň trochu koule, neměl by na bonzácké e-maily vůbec reagovat.

8 0
možnosti
RH

Vyhodit za politický názor vás nemůžou, před tim vás chrání Ústava. Když budete chtít bojovat, vyhrajete.

4 0
možnosti
LH

To máte jistě pravdu, ale je velice nepříjemné se místo svého povolání věnovat řešení zaslaných udání.

5 0
možnosti
RM

R75o25m12a51n 25M51á46c27a

3. 11. 2015 18:10

"To je mi líto, Lukáši, že to došlo až takhle daleko ..."

v tomto souhlasim s panem "Chrastkem"... takhle daleko to zajit nema... pokud byste psal clanky na zaklade pravdivych udaju, nevymyslel si, nikdy by k tomu nedoslo... a autoruv vcerejsi clanek o kongresmence me potesil, i kdyz jste ji napasoval misto k demokratum k republikanum... ale nechtel jsem tim autora trapit vzhledem k predchozim zkusenostem... kazdopadne budu rad za autory i z protichudne strany, kteri publikuji i nazory teto strany, ktere se ale ovsem zakladaji ne na sireni poplasnych zprav... proto jeste jednou uvedu, ze vcerejsi clanek me potesil... hadam, ze nekteri mi tuto dalsi serii dopisu budou prisuzovat, ale jaksi to jde mimo me a ja na tom svuj podil nemam...

jen takovy dovetek... pokud autorovi tento clanek stahnou z hlavni strany, nehledejte autore za tim to, ze to nekdo nahlasil... pisete rozluckovy clanek... a v kodexu se uvadi:

na titulní stranu nepatří například úvahy o jiných blogerech a úrovni jejich textů, stížnosti na diskutující, oznámení o tom, že bloger končí s psaním, interní debata týkající se výhradně Blog iDNES.cz nebo Blog OnaDnes.cz a podobně. (Blog reagující na téma, jež nastolil ve svém článku jiný bloger, je naopak žádoucí, a na titulní stranu patří)

tedy nepatri "oznámení o tom, že bloger končí s psaním"... pokud to tedy bude stazeno, nehledejte za tim nejake dalsi spiknuti, ale kodex.... ja tento clanek nenahlasuji...

jen zkuste zapremyslet, jestli jste si opravdu do toho sveho psani nikdy neprisadil svou "trosku do mlyna"... a tady aspon vidite, jak funguje internet jako verejny prostor... jdete svym zpusobem s kuzi na trh, protoze se pod svymi clanky podepisujete a nejak rozdelovat to, ze tohle je volnu a tohle je v praci, neplati... proto je k tomu verejnemu prostoru potreba pristupovat s obezretnosti... je to uplne stejne jako byste napsal clanek, ze EU se pripravuje na valku, brzy ta valka zacne a tento clanek byste prilepil na dvere sve kancelare na pracovisti.

4 14
možnosti
LH

Chce se mi zvracet...

18 1
možnosti
LH

Přátelé, upozorněte mě nikdo, pokud jsem se náhodou zbláznil. Já zveřejním fotografii radikálního muslima, který nese transparent s výzvou k masakrování kritiků islámů (a fotomontáž je nesmysl, v Londýně je to na denním pořádku, jak může potvrdit např. pan Benjamin Kuras) a já bych měl být pohnán před soud za šíření nenávisti? To je vtip, pane Bárto?

13 2
možnosti
Foto

Tak vidíte, jak je snadné v dnešní době někoho umlčet.  Svoboda slova je jen iluze.  

http://www.mises.cz/clanky/svoboda-slova--1847.aspx

2 0
možnosti
JC

To je mi líto, Lukáši, že to došlo až takhle daleko ...

Včera Vám v diskuzi zase nějaký "hrdina" vyhrožoval v tomto smyslu, myslím, že by se tím redakce měla zabývat. Už jenom v zájmu zachování svého dobrého jména.

Velká škoda, že kromě nevhodného "žvanění" tady došlo v poslední době i na tyhle podlé osobní útoky. Rv

12 0
možnosti
ZB

Vaše blogy mi připomínají známý případ ženy z Dačic,která šířila lež o skupině muslimu,kteří ve vedlejší vesnici podřezávají zvířata.Klasické šíření lživé poplašné zprávy.Dostala podmínku.Minule jste tu šířil zprávu o tom jak si nás muslimové chtějí zotročit.To je prostě lež a šíření hysterie.Dobře víte,že ty žvásty a fotomontáže by jste nikde u soudu neobhájil,kdyby šlo do tuhého.Pokud jste voják nebo policista,jistě by se Vám šíření nenávisti proti skupině osob nevyplatilo.Nic jiného tady totiž Vy a Vám podobní neděláte....je tedy rozumné,že jste se šířením nenávisti skončil.

3 24
možnosti
JB

No, já nevím, ale mně ty fotky na blogu jako fotomontáž nepřipadají, ostatně, něco takového je vidět běžně ve všech médiích, a taky mi nepřipadá, že by pan bloger šířil nenávist, myslím ale, že muži na fotkách to teda dělají určitě.

13 0
možnosti
Foto

Kdysi se za názor a za šíření pravdy vyhazovalo z práce za komunismu. A lidé se pak báli na veřejnosti říkat pravdu a o psaní ani nemluvím.

Dnes je zajímavé, že se takové praktiky znovu vracejí, a to zdá se, že výhradně ze strany těch, kteří mají plné ústa "odkazu Havla", "morálních zásad", a "humanismu", protože kdo není s nimi, ten je proti nim a je třeba ho "zničit".

Tedy aspoň jsem se nikde nesetkal s tím, že by si na něco takového stěžovalo nějaké "sluníčko".

35 1
možnosti
JR

J82a91r86a 84R83a54n88k

3. 11. 2015 16:49

To je mi skutecne lito, ze se stykate s podobnymi individui denne na Vaclavaku, taky bych asi prskala, ale to s tim zamestnanim snad nemuze byt pravda, na to jsou urady, kde se muzete odvolat.

0 9
možnosti
LH

A když vám na tom Václaváku někdo plivne na záda, kam se půjdete odvolat?

4 0
možnosti
Foto

Nevím zde jsem od vás něco někdy četl a skoro jistě bych s vámi nesouhlasil. Ale pokud někdo napsal na vaše pracoviště kvůli vašim názorům a žádal vaše propuštění, bylo by záhodno tyto dopisy či maily zveřejnit, pokud byly podepsané. Anonymy bych neřešil. A být vámi, nekončil bych. Na své názory máte právo ať už jsou jakékoliv......R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3378x
Evropan, příslušník "Západní civilizace", konzervativec. Myslím, že je na čase ptát se: "Quo Vadis, Europa?"

Seznam rubrik